firestone allaskumi

Firestonen epdm-allaskumi sopii erityisesti suuriin altaisiin ja allaskokonaisuuksiin.

Jos tahdot toteuttaa yksilöllisen kokoisen ja muotoisen altaan, allaskalvon käyttö on suositeltavaa.

 

allasmuoviFirestonen allaskumin etuuksia on monia. Allaskumi säilyttää joustavuutensa aina -45 asteeseen asti mahdollistaen asennuksen vaihtelevissa olosuhteissa (myös talvella). Lisäksi allaskumi voi venyä yli 300%, mikä mahdollistaa kalvon venymisen esim. pohjan kohoumien yli.

 

 

 

Verrattuna muihin allaskalvoihin, Firestonen allaskumilla on ylivoimainen puhkaisun-puro_cryout ja sään kestävyys, oikein asennettuna allaskumi kestää hyvin muuttumattomana yli 30 vuotta.

Tällä hetkellä vanhin Firestonen allaskumilla toteutettu allas sijaitsee Ranskassa ja on yli 40v. vanha, siitä otettujen näytteiden perusteella kumin rakenne on vain vahvistunut ajan myötä.

 

 

 

 

 

allaskumi-kivessa

Allaskumia on mahdollista saumata yhteen (sauma on yhtä kestävä, kuin leikkaamaton kohta kumissa), myös paikan päällä. siitä voi tehdä läpivientejä (esim. pohjakaivot), allaskumin pystyy myös liimaamaan kiveen. Lisärakenteita pystyy toteuttamaan pitkänkin ajan kuluttua, jos allaskokonaisuuteen haluaa lisätä vielä esimerkiksi puron. Mielikuvitus on rajana.

 

Allaskumin käyttökohteita on myös monia; koristealtaat, luonnonmukaiset uima-altaat, purorakenteet, katteet, vesivarastot, lietealtaat…

 

 

Tekniset tiedot

  • Vahvuus 1,0mm
  • Rullaleveydet 6,10m, 9,15m, 12,20m ja 15,25m
  • Rullan pituus 30,50m tai 61m
  • Paino 1,25kg/m2

ALLASKUMIN KÄSITTELYYN OHJEITA PDF.MUODOSSA:

Allaskumin saumaus

Allaskumin paikkaus

Allaskumin läpivienti

 

Allaskumia myydään rullasta leikattuna tasametrein ja sen voi tilata valmiiksi saumattuna haluttuun kokoon, jos tarvitsee.

OVH 13,95 € /m²

Saumaus OVH 24,18 € / m

Hinnat sis. ALV 24%

Comments are closed