valmisaltaat

valmisallasValmiiksi muotoiltu, luonnollinen tai moderni valmisallas on hyvä ja toimiva ratkaisu allasrakentamiseen. Etenkin pieniä lampia rakennettaessa.

Valikoimaamme kuuluu Ubbinkin, Heissnerin sekä Makplastin PE/HDPE materiaalista valmistetut 10-15 vuoden takuulla varustetut säänkestävät valmisaltaat.

Esite valmisaltaan rakentamisesta vaihe vaiheelta: Altaan asennus.

Valikoimassa on luonnollista muotoa jäljittelevät altaat sisältävät reunakourut, jotka toimivat turvana pieneläimille ja lapsille, sekä edesauttavat veden pysymistä hyvänä. Kouruihin voi istuttaa kasveja, sekä sijoittaa kaikkiin altaisiin suositeltavaa Allassubstraattia, joka huolehtii veden biologisesta tasapainosta. Modernit neliskulmaiset altaat istuvat todella kauniisti esimerkiksi pation muotoihin ja viimeistelevät kauniin pihan.

Talvella valmisaltaita ei kaiveta ylös maasta, vaan ne jätetään täyteen vettä talveksi (ks. lisää tietoa vesipuutarhan talvi).

Valmisaltaita löytyy pienistä sisäkäyttöön tarkoitetuista altaista aina suuriin lasikuituvahvisteisiin altaisiin saakka.
Altaiden koot alkavat alle 100 litrasta ja jatkuvat aina 3800 litraan saakka.
Jos et halua valmiiksi muotoiltua allasta, silloin voit rakentaa altaan itse allaskalvoilla.

Alla valikoimassamme olevat altaat.

Otathan huomioon, että osa valmisaltaista ovat tilaustuotteita, eivätkä kuulu kauppojen perusvalikoimaan.  Jotkut valmisaltaat kuuluvat kauppojen kampanjatuotteisiin, jolloin hinta voi olla huomattavasti edullisempi, kuin ohjehinta.

Annettu hinta on ohjeellinen sis. Alv 24 %.

MP-Valmisaltaat

MP-altaat_hinnat2016

ubbink_logo

 

– Valmisaltaat

Calmus-sarja

Start-sarjaOcean-sarjaLobelia-sarjaIris-ja-Neptun

 

HEISSNER LOGO orange

– Valmisaltaat

 

Heissnerin-altaat
Valmisaltaan asennus videona:

Comments are closed.