Allaskalvot

allasmuovi allaskalvot

Allaskalvot mahdollistavat oman näköisen altaan toteuttamisen

ubbink_logo

Jos et halua valmisallasta, vaan itse päättää minkä kokoisen ja näköisen altaan haluat, allaskalvolla rakentaminen sopii sinulle.

Firestone allaskumin on tarkoitettu kaikkeen allasrakentamiseen, siitä löytyy lisää tietoa ALLASKUMI-sivulta, alla tietoa allasmuovista.

Allaskalvot = allasmuovi ja allaskumi. Molemmat ovat ominaisuuksiltaan loistavia allasrakentamiseen. Allaskumi on hieman kestävämpi ja joustavampi, joten se sopii ja sitä tulisikin käyttää suurissa (yli 300m²) tai vaativissa allaskokonaisuuksissa. Allasmuovi on kätevä ja kevyempi ratkaisu etenkin pieniin altaisiin.

allasmuovipakkaus 1067500 Allasmuovirulla

Allasmuovia myydään valmiina paloina pakkauksissa, sekä tietysti eri levyisissä rullissa (4,6 ja 8m). Ubbink allasmuovit ovat kestävää UV- suojattua PVC muovia. Allasmuovi kestää hyvin olosuhteissamme ja oikein asennettuna se on erittäin pitkäikäinen. Kalvon vahvuus on 0,5 mm ja muovilla on 10 vuoden takuu.

 

Allaskalvoja löytyy myös hiekkapäällystettynä. Hiekkapintaista muovia käytetään usein puroissa ja/tai allasreunaan tekemään luonnollisempaa vaikutusta.

kivipintainen_muovi

Asennus kannattaa ja pitää tehdä huolellisesti, jotta allasta ei tarvitse enää esimerkiksi kaivaa ylös.Etenkin pienen kalvoaltaan asennus on helppoa, tärkeimmät tarpeet ovat allasmuovi, suodatinkangas, asennushiekka (/kivituhka), vatupassi, vettä ja kaveri. Alla erittäin havainnollistava video kalvoaltaan toteuttamisesti vaihe vaiheelta.

Allasmuovin asennus videolla:

 

 

Comments are closed.